Tisztelt XVIII. Mindszenti Napok Rendezvényre érkezők!

Tisztelt Üdülő Tulajdonosok!

 

 Néhány fontos, az üdülő tulajdonosokat is érintő eseményről szeretnénk tájékoztatni Önöket:

Mindszent Város Önkormányzata 2023. június 30. – 2023. július 02. között rendezvény sorozatot szervez, melynek 2023. július 01. napja többek között a Tisza-parti strandon fog megvalósulni.

A programok a következők lesznek:

  • 9:00-16:00: Sportnap, mozgásformák bemutatója,
  • 13:00-19:00: Gasztroudvar, tájegységek ételkülönlegességeivel,
  • 13:00: Tűzoltóautó és eszköz bemutató,
  • 17:00: Sajtkukac Duó Gyermekzenekar,
  • 19:00: V-Tech / Kefír fellépése,
  • 20.30: Lampionos, csónakos felvonulás a Tiszán,
  • 22:00: Retro Show Dévényi Tibi bácsival,
  • 23:30: Dj. Dezi.

A parkoló területén kézműves sátrak, ajándék árusok, kitelepült vendéglátók lesznek elérhetők, valamint a gyerekeknek ingyenes ugrálóvár, kézműves foglalkozások, arcfestés, csillám tetoválás. Itt kerül majd felállításra a színpad is.

A rendezvényeken várhatóan nagy számban résztvevő vendégek miatt, a Strand területén megváltozik a parkolás rendje. Az üdülő tulajdonosok bérleteikkel természetesen ugyanúgy ingyen jogosultak az ingatlanaikat megközelíteni, és ott parkolni. A gátról, a Strandra vezető út, az első jobb oldali kereszteződésnél, az erdő aljánál kordonnal le lesz zárva. A kordont minden bérlettel rendelkező részére a biztonsági őrök ki fogják nyitni. A gyorsabb áthaladás érdekében kérem, bérleteiket a szélvédő mögé helyezzék ki. Mindazok, akik bérlettel nem rendelkeznek a kordonnál jobbra, a fizetős parkolóba lesznek leterelve. A parkolást Koczka Gábor egyéni vállalkozó tulajdonában lévő területen tudjuk biztosítani. A parkolásért a vállalkozó díjat szed, melynek összege 1.000,-Ft/nap.  A parkolójegy a nap folyamán többször is felhasználható. A gátról levezető út mindkét oldalán tilos lesz a megállás.

A parkolóból kihajtás a Mályva utca irányából lehetséges, onnan a gát irányába lehet a területet elhagyni. A gátról a Horváth Gyula utca irányába fogjuk a forgalmat levezetni.

 A programokhoz nagyon jó szórakozást kívánunk, érezzék jól magukat!

A rendezvénnyel okozott esetleges kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük!