A program segít abban, hogy az idős emberek probléma esetén egyszerűen elérjék azt a személyt, aki gyorsan, valódi segítséget tud nyújtani nekik.

  • Minden 65 év feletti, magyar állampolgárnak alanyi jogon jár.
  • Ingyenes, segélyhívó készülék, amely Magyarország minden településén hozzáférhető a hét minden napján és órájában. Egy óra mely vészhívó gombot tartalmaz, melyet csak meg kell nyomnia, ha baj van, és már jön is a segítség.

Nem kell mást tenni, mint viselni a díjmentes jelzőeszközt.

A Magyarország kormánya által biztosított programmal a 65 év feletti, otthonában élő, magyar állampolgárok biztonságát és szeretteinkről való gondoskodást biztosíthatjuk a közvetlen környezet bevonásával. A Gondosóra program egy országos jelzőrendszerre épül.

Feladata, hogy a saját otthonukban élő idős emberek egy egyszerű eszköz segítségével kapcsolatba léphessenek az általuk előre megjelölt kontaktszeméllyel, aki baj esetén közvetlen és gyors támogatást, illetve megoldást nyújthat a problémájukra.

A program segít abban, hogy az idős emberek probléma esetén egyszerűen elérjék azt a személyt, aki gyorsan, valódi segítséget tud nyújtani nekik.

A Gondosóra program részeként megvalósuló szolgáltatás és a jelzőeszköz ingyenes.

A segélyhívó eszközzel az idős ember minden körülmény között képes jelezni (a készülék karon vagy nyakban hordva mindig elérhető).

Keressenek bennünket bizalommal, segítünk a regisztrációban és minden szükséges információval ellátjuk Önöket.

Bővebb információ és jelentkezési lehetőség az Idősek Klubjában (Mindszent, Iskola u. 72.) vagy az alábbi telefonszámokon: Hevesi Ágnes 0630/4634692