Hét Halász Háza – Vendégház

Hét Halász Háza Vendégház

6630 Mindszent, Damjanich. u 16.

Adatok:
Férőhely: 25 fő
Ár: 3 000,- Ft/fő/éj

Szolgáltatások:

A vendégházban 25 vendéget tudunk fogadni egy kétágyas tusolós, egy négyágyas, és egy kétágyas összenyíló, valamint egy 12 és egy 5 ágyas összenyíló emeletes ágyas szobában. A kedves vendégek rendelkezésére áll egy 12-16 főre berendezhető étkező, ahol játszó és kézműves foglalkozásokat is lehet tartani. A vendégek ellátását jól felszerelt konyha segíti. Benne különböző méretű főzőedények mellett a szükséges felszerelés is megtalálható. Két gáztűzhely, egy villanytűzhely, az udvaron bográcsozáshoz alkalmas tűzrakóhely biztosítja a nagy mennyiségű étel elkészítését is. A házban villanyvilágítás, hideg – meleg vizes mosakodási, zuhanyozási lehetőség van. A ház körüli rendet HÁZIREND szabályozza.

A 2500m2-es füvesített udvaron kb. 50 db sátor felállítására van lehetőség. Az udvaron elszállásolt vendégek számára rendelkezésre áll + egy mosdó, mely könnyen megközelíthető. Az udvari programokhoz biztosítunk asztalokat, székeket. A házhoz tartozó nagykert lehetőséget nyújt sportjátékokra.

Kiválóan alkalmas rekreációs programok, alkotótáborok, játszótáborok, sport táborok, osztálykirándulások, családi rendezvények, céges programok, szervezetek rendezvényei számára. Kerékpáros- és vízitúrák ideális pihenőhelye lehet vendégházunk, de jó szívvel ajánljuk a szálláshelyet családok, baráti társaságok számára is. Különösen vonzóvá teszi a tiszai szabad strand közelsége, a Tisza folyó mindszenti szakaszának homokos partján kiváló fürdési lehetőség kínálkozik, ahol több vendéglátóhely is várja az ide látogató, pihenni, kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket. Aki a horgászatot kedveli, napijegyet válthat a Tiszára és Kurca folyóra vagy ezen kívül a Pintér hídi horgásztóra. Kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.

Igény esetén programok, múzeumpedagógiai foglalkozások lebonyolítását a város bemutatását, megismertetését vállaljuk. Programkínálatunkat kérje e-mailben a lenti elérhetőségennon vagy személyesen jelezze számunkra.

Ha kellemesen akar pihenni, válassza Mindszenten a Hét Halász Házát!

Várjuk Önt is!

Információ:
Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központ
6630 Mindszent, Szabadság tér 37.
Tel.: 62/526-080, 30/670-7580
E-mail cím: kultura.mindszent@tanet.hu

 

IMG_6874

IMG_6875

IMG_6878

IMG_6880