Várják a fotókat minden Mindszent elő- vagy utónevű települések épített örökségeiről, természeti és kulturális értékeiről!

A pályázat célja, hogy bemutassa a „Mindszentek” szépségeit, különlegességeit és egyedi vonásait a fotóművészet szemszögéből.

Bármilyen fotós technikával, stílussal vagy megközelítéssel lehet pályázni, így szabad kezet adunk a kreativitásnak és az önálló művészi kifejezésnek.

A pályázatra maximum három fotót lehet beküldeni, amelyek a “Otthonom Mindszent” témához kapcsolódnak. A fotók lehetnek színesek vagy fekete-fehérek, és bármilyen formátumban (digitális vagy analóg) előállítottak. Fontos, hogy a beküldött fotók saját alkotások legyenek.

A FOTÓK BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2023. június 10.

A pályázaton való részvétel ingyenes, és nincs korhatár korlátozás. A pályázat nyílt, azon foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet. A beküldött fotók közül a legjobbakat szakmai zsűri fogja értékelni az alkotások eredetiségét, kreativitását és technikai kivitelezését alapul véve.

DÍJAK:

  • I. helyezés: 30.000.- Ft értékű utalvány
  • II. helyezés: 20.000.- Ft értékű utalvány
  • III. helyezés: 10.000.- Ft értékű utalvány

A pályázatra megküldött minden alkotást kiállítunk a XVIII. Mindszenti Napok rendezvényén, 2023. június 30. és július 2. között.

A PÁLYÁZAT MENETE:

A felvételeket digitálisan és papír alapon is szükséges megküldeni. A pályázati anyagot e-mailben a kellermindszent@gmail.com címre kell megküldeni.  A tárgy mezőben tüntesd fel: “Otthonom Mindszent Fotópályázat – [Név]” Az e-mailben kérjük add meg a fotó(k) címét, leírását, készítésének helyét és idejét. A pályázatokat papír alapon az alábbi címre várjuk: 6630 Mindszent, Szabadság tér 37.

A papírképeknek 30×40 cm méretű vagy erre a méretre kasírozott, illetve paszpartuzott alkotásokat kérünk. A művészi megfogalmazás érdekében a kép ezen külső méreten belül tetszőleges nagyságú lehet. A papírkép lehet vegyszeresen nagyított, digitálisan nyomtatott vagy archaikus technikával készített kép.

A kép hátoldalán kérjük feltüntetni az alkotó nevét és a kép címét.