winerunnerMindszent Város Önkormányzata a Nemzeti Bor Maratonba benevezte településünket.

Az alábbi felhívást tette közzé  Balla Attila programigazgató:

Tisztelt Nemzeti Bor Maratonban résztvevő Települések!

A 123 résztvevő település között az idei évben is zajlik a Nemzeti Bor Maraton,

„Települések közötti külön versenye”!

Az a település, aki a lakosság számához mérten az ingyenes (településen belül tartó) részvételen, a hatályos KSH lakosságszám arányában a legtöbb embert megmozgatja, elnyeri a 2017. évi Nemzeti Bor Maraton hivatalos RAJT-CÉL helyszínének jogát.

Szeretnénk, ha a résztvevő önkormányzatok, minden lehetőséget megragadnának arra, hogy a lakosaikat, kicsiket és nagyokat egyaránt, erre a helyben zajló eseményen mozgósítsanak! A tavalyi évről tudjuk, az összefogásnak nagy ereje van, de emellett még egy egyedülálló, 1.000.000 Ft értékű különdíj is jár a győztesnek!

A Nemzeti Bor Maraton főtámogatója, az evopro jóvoltából egy gyorstöltő-állomást telepítünk és helyezünk üzembe a nyertes település számára, mely a már Magyarországon is elterjedt elektromos autók töltésére alkalmas!

Nincs más teendő, mint a településnek a saját lehetőségein (Pl.: médiafelületein, sportszervezetek, iskolák, óvodák) a toborzást a www.winerunner.hu oldalra irányítani, ahol egy egyszerű, ingyenes regisztrációt követően lehet az adott települést képviselni a futásban!

FONTOS!

A versenyben, csak az itt jegyzett nevezőket tudjuk figyelembe venni a résztvevők létszámára vonatkozóan!

Üdvözlettel:

Balla Attila
programigazgató | Nemzeti Bor Maraton

Mobil: +36 (70) 433-9166
E-mail: iroda@nemzetibormaraton.hu
Web:www.nemzetibormaraton.hu

A Mindszenti Kulturális Központ munkatársai összegyűjtik a beérkező neveket életkorral és lakcímmel. Kérjük, hogy a “futva” vagy “kerékpárral indulok” jelzést is a bejelentkezéshez mellékelni szíveskedjetek.

Elérhetőségeink: kellermindszent@gmail.com, 30/670-7580

Az első határidőnk: 2016. május 12, este 19 óra.

Jelentkezünk még pontosítással.