A Hódmezővásárhelyi Kistérségben ismét megrendezésre kerül az EVP – Egészségfejlesztési Iroda által a tavalyi évben nagy sikert aratott Mozgás Éjszakája program.

2016. július 8-án, pénteken 21.00 és 24.00 óra között Hódmezővásárhely több pontjára szerveznek különböző mozgásprogramokat.

Sok szeretettel várják a sport-, civil- és egyéb szervezetek, csoportok

jelentkezését, csatlakozását.

 

A tavalyi évben Hódmezővásárhelyen 23 helyszínen összesen 27 mozgásformát próbálhattak ki a résztvevők, ahol 1700 fő regisztrált a rendezvényen. Az EVP – Egészségfejlesztési Iroda célja – hagyományt teremtve a rendezvényből – ebben az évben is az, hogy minél több személy minél többféle mozgásformát próbálhasson ki.

Ezért várják azoknak a sport-, civil- és egyéb szervezeteknek, csoportoknak a jelentkezését, amelyek saját mozgásprogramjaikkal szívesen csatlakoznának az eseményhez annak érdekében, hogy népszerűsítsék a mozgás élményét, és különböző mozgásprogramokkal színesítsék az elérhető sportolási, mozgási lehetőségeket.

Az egészségfejlesztési iroda saját csatornáin, illetve felületein hirdeti a rendezvényt, emellett népszerűsíti a résztvevő szervezetek, csoportok programjait és tevékenységét. Az eseményhez csatlakozó partnereknek a helyszínről, a mozgásforma kipróbálásáról és saját programjaik megszervezéséről maguknak kell gondoskodni.

A csatlakozni kívánó szervezetek, csoportok további részletekkel kapcsolatban keressék az EVP – Egészségfejlesztési Iroda munkatársait az efi-hodmezovasarhely@evp.hu e-mail címen vagy a 62/532-368-as telefonszámon.