FELNŐTT NŐI KÉZILABDA MEGYEI I. OSZTÁLY 11. forduló

MINDSZENT KC – KSZ SE 28 – 31 ( 16 – 16 ) 
Mindszent Sportcsarnok
2007. március 24. Szombat 16,00 óra. 
Játékvezetők: Acsai József – Czikkely László

MINDSZENT KC: Borsi Károlyné kapus, Póth Gyöngyi (3), Pap Gabriella (3), Kiss Ágnes (9), Kiss Judit, Kérdőné Kocsis Ivett (1), Kozák Ágnes, Papp Ágnes (8), Szabóné Borbás Edit (4), Laskovics Andrea, Kecskeméti Judit. 

KSZSE: Sári Dominika, Kovács Gabriella, Sárközi Dóra (4), Miklós Melinda (3), Miklósné Kocsis Éva (4), Hódi Nikolett, Polyákné Farkas Éva (2), Ürmös Ibolya, Lakatos Krisztina (2), Geleta Zsanett (6), Krisztin Fruzsina (10). 

Kiállítások: 4 perc, ill. 2 perc
Hétméteresek: 2/1 ill. 10/8

Az eredmény alakulása: 3. p.: 1-3, 9.p.: 5-6, 17. p.: 9-9, 23. p.: 12-13, 28. p.: 15-15, 30. p.: 16 – 16, 33. p.: 18-18, 39. p.: 20-22, 45. p.: 24-24, 52. p.: 26-29, 60. p.: 28-31. 

A mérkőzés előtt 1 perces néma csenddel adóztunk volt kapusunk Mihuczné Barducz Erzsébet halála miatt. Hosszantartó, súlyos betegség után hunyt el. 

Az első félidő elején kirajzolódott, hogy a csapatok nagy elszántsággal vetették magukat a küzdelembe, mindkét csapat a győzelemre tört. 
A támadások és védekezések összetettsége eredményezte a fej – fej melletti eredményt. Egyik csapat sem tudott megnyugtató előnyre szert tenni. 
Minden játékosunk kitett magáért, játékunkkal, hozzáállásunkkal megleptük ellenfelünket. KSZSE jelenleg a megye bajnokság listavezetője, de nem látszott a két csapat közötti hely különbség. 

A második félidőben szintén fej – fej mellett haladt a két csapat. Egyik sem tudott megnyugtató előnyt szerezni, hiszen bármelyik elhúzott egy – két góllal, a másik csapat azonnal egyenlített. 
A mérkőzés utolsó harmadában a vendég csapat büntető dobások kiharcolásával tartotta a lépést a MINDSZENT KC gárdájával és ennek köszönhetően ( némi játékvezetői segédlettel ) három gólos előnyre tett szert a KSZSE. Előnyét a mérkőzés végéig tartani tudta. 

Összességében egy színvonalas, nagyon érdekfeszítő mérkőzést láthatott a csekély számú közönség. 

A sportszerű, de kemény mérkőzés végén a csapatok örültek az általuk elért eredménynek. Ellenfelünk a mérkőzés végén megjegyezte, hogy nem várt ellenállásba ütköztek, megszenvedtek a győzelemért. MINDSZENT KC megmutatta, hogy bármelyik megyei csapatnak méltó ellenfele tud lenni. 
Elértük azt, hogy Mindszentre nem a biztos győzelem tudatában jönnek ellenfeleink, tartanak csapatunktól és mindenki a lehető legjobb összeállításában játszik, mert különben kikapnak. 

MINDSZENT KC minden játékosa dicséretet érdemel. 
Ezzel a MINDSZENT KC részére a Megyei Bajnokság befejeződött, a végleges sorrend az összes mérkőzés lejátszása után alakul ki, melyet közölni fogunk. 

MINDSZENT KC következő mérkőzése:
Szeged Városi Kupa

SENI-GILR – MINDSZENT KC 2007. március 27. Kedd 18,15 óra Szeged 
Hazai és vidéki mérkőzéseinken mindenkit szeretettel várunk. 

Mindszent 2007. március 26.

CURIR