14. Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindszent Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása         

 

 

Kedvezményezett neve: Mindszent Város Önkormányzata

Projekt címe: Mindszent Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Megítélt támogatás: 7 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt azonosítószáma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01285

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.06.30.

 

A projekt bemutatása:

 

Mindszent Város Önkormányzata egy közel 7000 fős település mindennapjaiért felel. Mindszent hat különböző helyszínén nyújtunk szolgáltatást, köztük a Polgármesteri Hivatalban, ahol jelenleg négy irodába szervezve számos területen fordulhat a lakosság segítségért ügyintézőinkhez, de emellett a település működtetése és a közfeladatok ellátása is széles skálát mutat.

A pályázat keretében beszerzett eszközök következményeképpen megvalósulhat az ASP rendszer teljes körű bevezetése. Az önkormányzatok elektronikus ügyintézéséhez kapcsolódó feltételek kialakítása, melyek segítségével a lakossági ügyintézés minél szélesebb körben végezhető majd el online, ügyfélkapu bejelentkezéssel. A működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakítása során a rendszer bevezetéséhez elengedhetetlen IT biztonsági és iratkezelési szabályzatok mellett az „Integrált kockázatkezelés eljárásrendje” szabályzatunk frissítésére kerül sor.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.