Tisztelt Ügyfeleink!

  

Sajnálatos módon hazánkat is elérte és tombol a Koronavírus járvány negyedik hulláma, folyamatosan növekszik a fertőzéssel járó agresszív megbetegedések száma, mely már a hulladékszállítást végzők kollégáink körében is fellelhető.

A fokozódó járványhelyzetre való tekintettel számolnunk kell a közszolgáltatási tevékenységünkben részt vevők létszámának csökkenésével, mely magával hordozza a szolgáltatás ellátásában történő kisebb-nagyobb mértékű fennakadások veszélyét.

Tájékoztatni kívánjuk Önöket, hogy a koronavírus miatti rendkívüli helyzet ellenére az FBH-NP Nonprofit Kft. minden szükséges óvintézkedést megtesz és törekszik arra, hogy kötelezettségeinek határidőben és a megszokott módon tegyen eleget, ezáltal, hogy a hulladék elszállítása folyamatosan biztosított legyen.

Egyúttal tájékoztatni kívánjuk Önöket arról is, hogy abban a nem kívánt esetben, ha a megbetegedések következtében a rendelkezésre álló dolgozói létszám kritikusan alacsony mértéket ér el, a szolgáltatás megszokott rendjében fennakadások, időbeli csúszások jelentkezhetnek.

Ez esetben fokozatosság és az arányosság követelményeinek betartásával Társaságunk kénytelen lehet átmenti intézkedéseket foganatosítani (gyűjtőjáratokat átszervezni, egyes szolgáltatások ideiglenes szüneteltetését elrendelni) a közegészségügyi veszéllyel járó kommunális hulladék elszállításának biztosítását és a dolgozók egészségét szem előtt tartva.

Amennyiben a szolgáltatás ellátását érintő intézkedések bevezetésére kerül sor, arról természetesen a megszokott módon értesítjük a Tisztelt Lakosságot.

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket a fennálló helyzet kapcsán.

Tisztelettel:
FBH-NP Nonprofit Kft.