Tájékoztatjuk a Tisztelt Ebtulajdonosokat és Ebtartókat, hogy a 2015. évben Mindszent városában kötelezően megtartandó ebösszeírás és ebrendészeti nyilvántartás elkészítése érdekében a letölthető nyomtatvánnyal az adatszolgáltatás kötelező valamennyi ebre vonatkozóan. Minden Mindszenten megtalálható ebet össze kell írni, függetlenül attól, hogy annak tulajdonosa esetleg nem mindszenti lakos!

A nyomtatvány kitöltésének, és a Polgármesteri Hivatalban (a kihelyezett gyűjtőben) történő leadásának határideje 2015. április 30.

Egy nyomtatványon egy ebet lehet bejelenteni, további nyomtatványok a Polgármesteri Hivatal portájáról vihetők el az ügyfélfogadási rendtől függetlenül, illetőleg az önkormányzat honlapjáról letölthetők:

Letölthető nyomtatvány

Tájékoztatjuk az ebtartókat, hogy a bevallások feldolgozása után az önkormányzat helyszíni ellenőrzést tart állatorvos és hivatalos személy közreműködésével, amelynek során valamennyi eb chipeltségét és a bejelentett adatokat ellenőrizzük, és összevetjük a bevallásban szereplőkkel.

Az adatszolgáltatás elmulasztása, vagy a hiányos, nem megfelelő, vagy nem minden ebre kiterjedő adatszolgáltatás bírságot von maga után.

Együttműködésüket köszönjük.